Blend A240

SKU
Blend A240
în stoc
Cere oferta
Prezentare generală

 BLEND A 240 se condensează într-o instalație versatilă, prin excelență, capacitate ridicată de producție, ușurință de transport de la un șantier la altul, fără a fi nevoie de operații auxiliare de asamblare și demontare și autonomie totală sub profilele hidraulice și electrice. Fiecare tip de agregat este transferat de la predozatoare la banda de încărcare principală la mixerul orizontal cu două axe, cu ajutorul benzilor extractoare de dozare cu viteză variabilă. Dozele de agregate sunt volumetrice sau la cerere în gravimetrice. Dozarea aditivilor  este monitorizată prin cântărirea prin diferenta, oferind fiabilitate și precizie constantă. Liantele bituminoase, apa și aditivii sunt dozate cu ajutorul debitmetrelor cu impuls, gestionate și controlate de o unitate de control electronică.

 

Echipamentul Blend este noul mod de a gândi in ceea ce priveste producerea betonului. Datorită structurii sale interne care stocează materiile prime în compartimente separate, reducem deșeurile și amestecăm doar ceea ce avem nevoie, cantități mici sau mari. Modificând rețeta este posibil să amestecați diferite calități de beton cu aceeași încărcare.

Statiile super mobile Blend sunt disponibile în diferite dimensiuni și cu o gamă largă de opționale. Producția de beton in șantier îmbunătățește calitatea, reducând și timpul de producție și costurile.

 

Specificatii tehnice  
Productivitate teoretica mc/h 120
Dim. max agregate mm 50
Capacitate buncare mc 9 ÷ 12
Latime zona incarcare buncare mm 3500
Inaltime incarcare buncare mm 1000÷ 4100
Rezervor apa Lt 2000
Pompa apa Lt/min 200
Pompa pt emulsii bituminoase Lt/min 180
System calare statie Cilindrii hidraulici
   
Dimensiuni de gabarit transport  
Lungime totala mm 13500
Latime mm 2550
Inaltime totala mm 3100
Greutate kg 21000
   
Mixer  
Tip functionare Twin shaft contra-rotating
Tip continuu
Putere Kw 30
   
Motor  
Racire cu apa
Nr cilindri 6
Putere kw 100
Mai multe informații
Producător: Blend
Productivitate 120mc
Website powered by MEM.RO