LINTEC

Stațiile de mixturi asfaltice Lintec și-au găsit drum pe tot globul, câștigând o reputație mondială pentru calitatea  și fiabilitatea lor. Compania este singurul producător din întreaga lume care produce toate stațiile de mixturi în containere ISO 100%. Clienții obțin mai multe avantaje folosind construcția de containere 100% -ISO:

 • Reducerea costurilor de transport cu până la 70% în comparație cu instalațiile convenționale (neconvenționate).
 • În cazul adoptării unei configurații standard, nu este nevoie de fundații din beton.
 • Timp rapid de asamblare și demontare datorită construcției modulare.
 • Consumul mai mic de energie pentru uscatoarele cu site model CSD în comparație cu tehnologia de screening convențională.
 • Caracteristici de mediu, de sănătate și siguranță în materie de proiectare din punct de vedere al proiectării, de exemplu, acces sigur printr-o intrare principală care poate fi blocată, reducerea poluării fonice, starea rezistentă la intemperii din carcasa completă a stației, reducerea emisiilor etc.

Cu o bază puternică pusă din 1919, Lintec s-a dezvoltat de la începuturile sale la Berlin, Germania, la un grup de operații la nivel mondial, cu instalații de producție în Germania, Polonia, China și Brazilia. Grupul oferă astăzi un portofoliu extins de stații de amestecare a asfaltului containerizate Lintec și stații de betoane, pentru a satisface nevoile globale ale clienților noștri de soluții staționare și portabile, precum și diverse capacități și configurații.

4 Articole

Setați descendent
pe pagină
 1. Lintec CSM3000
  Cere oferta
 2. Lintec CSD2500
  Cere oferta
 3. Lintec CSD1510
  Cere oferta
 4. Lintec CSD1200
  Cere oferta

4 Articole

Setați descendent
pe pagină
Website powered by MEM.RO Director WEB