Guntert&Zimmerman

 Înființată în 1942, Guntert & Zimmerman proiectează și fabrică cu succes mașini  grele si utilaje specializate pentru industria de constructii, din 1947. G&Z și-a construit reputația pionierând soluții inovatoare de echipamente noi care au crescut substanțial productivitatea contractorului de inginerie civilă de zeci de ani.
G&Z proiectează echipamente pentru funcții excelente, ușurință în întreținere și durată lungă de viață, mai degrabă decât pentru un preț specific. Puterea proiectării echipamentelor G&Z oferă contractorilor ani de utilizare productivă și profitabilă. Parteneriatul G&Z cu utilizatorul final în domeniu este evident în toate proiectele sale. Aceste precepte de lungă durată au purtat cu succes G&Z de-a lungul istoriei sale și în prezent.
Informațiile valoroase oferite de clienții noștri și anii de experiență pe teren ai G&Z au dus la numeroase modele de echipamente inovatoare și de pionierat care au fost utilizate cu succes în numeroase proiecte de construcții de profil înalt din întreaga lume:
          • Dallas / Ft. Aeroportul Worth, Texas, S.U.A.
          • Aeroportul Chap Lap Kok, Hong Kong, PR, China
          • Cape Kennedy Shuttle Landing Strip, Florida, S.U.A.
          • 407 Toll Road Project, Toronto, Ontario, Canada
          • Apeductul California, California, S.U.A.
          • Canal Delta Mendota, California, S.U.A.
          • Proiectul Arizona Centrală, Arizona, S.U.A.
          • Proiectul Ghazi Barotha Power Channel, Pakistan
Sperăm că am ilustrat în mod adecvat profunzimea experienței G&Z și am demonstrat eforturile noastre sincere de a vă furniza cele mai inovatoare echipamente disponibile și excepționale înainte și după vânzare, care vă vor oferi ani de servicii productive, fiabile și profitabile. Acesta este angajamentul nostru zilnic.

1 articol

Setați descendent
pe pagină
  1. Repartizator finisor beton Guntert S400
    Cere oferta

1 articol

Setați descendent
pe pagină
Website powered by MEM.RO Director WEB