Guntert&Zimmerman

 Înființată în 1942, Guntert & Zimmerman proiectează și fabrică cu succes mașini  grele si utilaje specializate pentru industria de constructii, din 1947. G&Z și-a construit reputația pionierând soluții inovatoare de echipamente noi care au crescut substanțial productivitatea contractorului de inginerie civilă de zeci de ani.
G&Z proiectează echipamente pentru funcții excelente, ușurință în întreținere și durată lungă de viață, mai degrabă decât pentru un preț specific. Puterea proiectării echipamentelor G&Z oferă contractorilor ani de utilizare productivă și profitabilă. Parteneriatul G&Z cu utilizatorul final în domeniu este evident în toate proiectele sale. Aceste precepte de lungă durată au purtat cu succes G&Z de-a lungul istoriei sale și în prezent.
Informațiile valoroase oferite de clienții noștri și anii de experiență pe teren ai G&Z au dus la numeroase modele de echipamente inovatoare și de pionierat care au fost utilizate cu succes în numeroase proiecte de construcții de profil înalt din întreaga lume:
          • Dallas / Ft. Aeroportul Worth, Texas, S.U.A.
          • Aeroportul Chap Lap Kok, Hong Kong, PR, China
          • Cape Kennedy Shuttle Landing Strip, Florida, S.U.A.
          • 407 Toll Road Project, Toronto, Ontario, Canada
          • Apeductul California, California, S.U.A.
          • Canal Delta Mendota, California, S.U.A.
          • Proiectul Arizona Centrală, Arizona, S.U.A.
          • Proiectul Ghazi Barotha Power Channel, Pakistan
Sperăm că am ilustrat în mod adecvat profunzimea experienței G&Z și am demonstrat eforturile noastre sincere de a vă furniza cele mai inovatoare echipamente disponibile și excepționale înainte și după vânzare, care vă vor oferi ani de servicii productive, fiabile și profitabile. Acesta este angajamentul nostru zilnic.

Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

Setați descendent
pe pagină
  1. Repartizator finisor beton Guntert S400
    Cere oferta
    Comparați
Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

Setați descendent
pe pagină
Director WEB Anchor text Webwiki Button