Vimpo

Despre
Pagina principală Despre
Vimpo Viscose Mayi Pump Industry Tic. engagement Ltd. Sti. A fost înființată în 1997 în Ankara Great Industrial Site. Fondatorul Vimpo Industrial Viscose Pump Ahmet Okan Gezinir și-a început activitățile companiei ca comerț cu pompe și supape industriale. În conformitate cu nevoile sectorului, Vimpo s-a mutat într-o zonă închisă de 1.230 m2 din Zona Industrială Organizată Ostim în 2005 și a început producția de pompe și supape industriale cu roți dintate.

Vimpo Industrial Pump, Ulterior, și-a extins suprafața de producție la 2.500 m2. Astăzi, Vimpo își continuă producția în fabrica sa situată în Zona Industrială Organizată Anadolu, cu o suprafață închisă de 6.000 m2 și o suprafață deschisă de 4.000 m2. Pompele viscoase industriale Vimpo sunt folosite în aproape fiecare ramură a industriei pentru a transfera sute de fluide de la fluidul cu cea mai mică vâscozitate la cel cu cea mai mare vâscozitate. Se concentrează pe producerea de pompe cu angrenaje, pompe centrifuge, mori coloidale, supape cu bilă și conice de diferite dimensiuni pentru diverse domenii de aplicare.

Vimpo Turcia

Vimpo Viscose Mayi Pump a devenit una dintre companiile de top din sector prin calitatea sa și înțelegerea de încredere a serviciilor. Gama sa de produse, care se îmbină cu experiența și tehnologia modernă, este întotdeauna dezvoltată și vine în întâmpinarea clientului.

Vimpo continuă cu accent pe îmbunătățirea continuă a sistemului său de management al calității. Produce produse de calitate în conformitate cu nevoile și așteptările clienților săi și produce pentru eficiență și satisfacția clienților. Vimpo Mașini pentru Construcții, Întreținere și Reparații Drumuri își continuă producția inovatoare cu utilaje de ultimă generație și facilități de mare capacitate în domeniul asfaltului. A devenit una dintre companiile de top din sector prin calitatea sa și înțelegerea de încredere a serviciilor.

Vimpo Viscous Mayi Pump este deschisă dezvoltării și inovației. Vizează un serviciu perfect cu cultura sa corporativă și profilul angajatului foarte motivat. Produsele noastre sunt exportate în peste 30 de țări prin furnizarea de servicii internaționale cu o perspectivă orientată spre client și cu valori adăugate. Încă din prima zi, Vimpo și-a pus misiunea de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate partenerilor și clienților săi.

Politica de calitate
Cerințe legale, fabricarea de produse de calitate pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri.
Îmbunătățirea continuă a sistemului nostru de management al calității, a productivității și îmbunătățirea satisfacției clienților.
Munca noastră se desfășoară ținând cont de interesele tuturor părților interesate.
Cu educația continuă a angajaților noștri pentru a asigura participarea lor în sistem, pentru a motiva și a fi mândri de munca pe care o desfășoară.

7 Articole

Setați descendent
pe pagină
 1. Thermobox Universal reparații asfalt
  Cere oferta
 2. Distribuitor de asfalt VAD 5400A
  Cere oferta
 3. pompe cu roti dințate
  Cere oferta
 4. tancuri bitum verticale
  Cere oferta
 5. tancuri bitum orizontale
  Cere oferta
 6. Statie emulsie bituminoasa
  Cere oferta
 7. Statie emulsie bituminoasa
  Cere oferta

7 Articole

Setați descendent
pe pagină
Website powered by MEM.RO Director WEB