Distribuitor de asfalt VAD 5400A

SKU
Distribuitor de asfalt VAD 5400A
în stoc
Cere oferta
Prezentare generală

Distribuitor proporțional de asfalt VAD 5400A

Cu sistemul de control proporțional VAD5400, cantitatea de material care trebuie răspândită pe suprafață, care este predeterminată de operator, este fixată. Cu bara de pulverizare special concepută, această cantitate este împrăștiată cu precizie la 5400 mm lățime.

Controlul sistemului este asigurat de panoul din cabina operatorului. După ce cantitatea de material de împrăștiat pe m2 și lățimea de împrăștiere a fost selectată, se întâmplă începerea împrăștierii, viteza pompei în funcție de viteza de reglare a vehiculului și oprirea vehiculului cu oprirea automată a împrăștierii. automat.

Materialul total răspândit, km, viteza instantanee a vehiculului, viteza instantanee a pompei pot fi văzute de către operator pe ecranul panoului.

Caracteristicile distribuitorului de asfalt VAD 5400A

Capacitate 8.000 - 13.500 litri
Foaie de izolare Tabla de aluminiu 1mm
Material izolant Lână de stâncă 50 mm
Tip de unitate Control hidrostatic
Putere PTU vehicul (unitate de transmisie a puterii)
Controale Control digital
Tip pompa Pompă VAD de 3" (80 m3/h)
Spray Bar Span 2400 - 5400mm
Răspândirea lățimii benzii 300 mm, 18 grupuri de pneumatice
Comenzile supapelor Pneumatic - Electric On-Off
Sistem de incalzire Două arzătoare diesel (min 190kw, max 310kw)

Funcții de împrăștiere a bitumului VAD 5400A

Re-Aspirare (Această funcție permite ca materialul să fie returnat din nou în rezervor la sfârșitul seriei). Pompă intermediară (Această funcție permite transferul materialului de la o sursă la alta fără a fi amestecat cu materialul din rezervor folosind Distribuitorul)

Transport Distribuitor Asfalt

Distribuitoarele de asfalt din seria VAD sunt proiectate în funcție de cererea clienților noștri pentru a fi potrivite pentru camioanele noi sau second hand din țările lor. Astfel, cheltuielile mari de import de camioane vor fi reduse. Seria VAD poate fi montată în prealabil într-un container de 40 de picioare datorită acestui design, costurile de transport sunt reduse semnificativ și a durat doar 5-7 zile pentru instalare și instruire.

Transport Distribuitor Asfalt

VAD 5400A Distribuitor asfalt SECȚIUNI

  • Pompa de asfalt

    Pompa de asfalt

    Pompa de asfalt este montată pe o placă care este sudată pe placa din spate a rezervorului. Pompa are două conducte de admisie și două conducte de refulare. Corpul pompei de asfalt este proiectat să rămână în rezervor, astfel încât să se prevină înghețul în pompă. Datorită supapelor interne de pe pompă, sistemul îndeplinește toate funcțiile fără a fi nevoie de un sistem complicat de conducte.

    Întreținerea și curățarea sunt asigurate mult mai rapid și ușor.

  • Încălzire sigură și rapidă

    Încălzire sigură și rapidă

    De-a lungul rezervorului sunt plasate 2 tuburi de flacără cu diametrul de 8 inchi în format U. Cu 2 unitati de 26kg/h, min 190kw - max 310kw arzator electric, materialul se incalzeste rapid si eficient. Comenzile de încălzire sunt accesibile de pe panoul de control din spate. După introducerea valorii de temperatură dorită de pe ecran cu ajutorul unui singur buton, operatorul poate activa încălzirea. Cand materialul atinge temperatura specificata, arzatoarele se sting automat, asigurand astfel siguranta in timpul incalzirii.

  • Control complet din cabină

    Control complet din cabină

    Datorită panoului de comandă special proiectat situat în cabina operatorului, operatorul poate obține toate funcțiile precum circulația, împrăștierea automată/manuală, caracteristica pompei intermediare, curățarea sistemului, precum și comenzi precum încuietori pneumatice, poziții, pavaj. lățimea și mișcarea barei de pulverizare a barelor de pulverizare.

  • Functie pompa

    Functie pompa

    Cu pompa de distribuție de asfalt dedicată, funcțiile critice pot fi îndeplinite cu supape care sunt amplasate atât în ​​interiorul pompei, cât și la conducte. Actuatoarele pneumatice pot fi controlate direct din cabină.

    • Reaspirare
    • Umplerea rezervorului și circulația rezervorului
    • Pulverizare automată / manuală
    • Descărcarea rezervorului
    • Pompă intermediară
    • Curățarea sistemului

  • Răspândire complet automată

    Răspândire complet automată

    Specific modelelor VAD5400 și VAD3600A cu reglare precisă a debitului și bară de pulverizare special concepută se poate face o împrăștiere perfectă de 5400 mm. Sistemul funcționează prin citirea datelor, cum ar fi viteza vehiculului și lățimea de împrăștiere, oferind debit instantaneu al pompei pentru cantitatea dorită de împrăștiere. Lățimea de împrăștiere poate fi mărită sau redusă în timpul funcționării, operatorul poate accelera sau încetini în funcție de starea drumului, în timp ce operatorul se concentrează pe sistemul de conducere poate începe, menține și termina împrăștierea.

  • Imbinari mecanice solide

    Imbinari mecanice solide

    Îmbinările mecanice sunt importante pentru etanșarea și utilizarea de lungă durată a barei de pulverizare. Conectorii utilizați în distribuitorul de asfalt din seria VAD permit ca întreaga bară de pulverizare de 5400 mm să fie ridicată, coborâtă sau mutată lateral.

    Cu material filetat de teflon și cupru se obține etanșarea. Structura flanșei asigură întreținere și reparare ușoară.

 
Mai multe informații
Producător: Vimpo
Website powered by MEM.RO