Leimro 1000DT

SKU
Leimro 1000DT
în stoc
Cere oferta
Prezentare generală

Leimro 1000DT exemplifică tehnologia de ultimă oră și eficiența în domeniul producției de beton. Acest sistem de încălzire robust și extrem de eficient este proiectat special pentru a satisface nevoile exigente ale centralelor de beton și fabricilor de elemente prefabricate. Cu designul său containerizat, Leimro 1000DT asigură o integrare fără probleme în liniile de producție existente, oferind o reducere semnificativă a consumului de energie. Tehnologia sa inovatoare garantează nu doar costuri de funcționare cu până la 80% mai mici, dar asigură și o eficiență de 100%, reflectând angajamentul Leimro pentru sustenabilitatea mediului. Ideal pentru operațiuni care necesită o soluție de încălzire de înaltă capacitate și fiabilă, Leimro 1000DT stă ca un testament al ingineriei de precizie și al excelenței operaționale sustenabile.

Leimro 1000DT reprezintă vârful de lance al inovației și eficienței în industria betonului, oferind o soluție de încălzire de neegalat pentru centralele de beton și fabricile de elemente prefabricate. Acest sistem robust, containerizat, nu numai că se integrează perfect în cadrul liniilor de producție existente, dar redefinește și standardele de performanță prin reducerea semnificativă a consumului de energie și a costurilor de operare.

Cu o capacitate impresionantă de încălzire, Leimro 1000DT este proiectat pentru a asigura o producție constantă și eficientă, chiar și în cele mai solicitante medii. Inovația sa tehnologică se reflectă în sistemul său avansat de management al energiei, care nu doar optimizează consumul, dar promovează și o amprentă ecologică redusă, aliniindu-se cu cele mai stricte standarde de sustenabilitate.

Componentele de înaltă calitate și designul inteligent asigură o durată de viață extinsă a echipamentului și minimizarea necesității de întreținere, garantând astfel o investiție durabilă și fiabilă. Fie că este vorba de rezistență la condiții meteorologice extreme sau de capacitatea de a se adapta la cerințe variate de producție, Leimro 1000DT stă ca un pilon de încredere și eficiență în industria modernă de beton.

 

AVANTAJE

100% din energie este livrată procesului datorită încălzirii agregatelor cu gaze arse *

Costuri de funcționare foarte scăzute, consumul de combustibil fiind cu până la 80% mai mic decât în sistemele tradiționale

Nu este nevoie de admiteri sau aprobări tehnice deoarece unitatea nu este un vas sub presiune, sigură pentru operatori și ușor de utilizat

Producție extrem de mare de apă caldă cu rezervor de apă de 6000 l fără presiune. Încălzire agregată extrem de eficientă cu abur uscat de 250 °C*

Sistem complet automatizat, acces la distanță prin telefon, tabletă sau computer, sistem de alarmă SMS ca standard (sim nu este inclus)

Mai multe informații
Producător: Leimro
Website powered by MEM.RO