Lintec CSD1200

SKU
Lintec CSD1200
în stoc
Cere oferta
Prezentare generală
Model

Capacitate mixer

Productivitate

CSD 1200

1,3 t

80 t/h

Fabricile de asfalt Lintec  combină inovația cu tradiția de peste 100 ani: suprafață mică, asamblare rapidă și demontare ușoară, cele mai mici costuri de relocare, nu este nevoie de fundație din beton, cel mai mic consum de combustibil, componente Heavy-duty, echipamente protejate de ISO containere rezistente la cele mai nefavorabile condiții meteorologice, cel mai mic nivel de zgomot, cele mai mici emisii de praf, design compact și mentență facilă.
 
Lintec, companie care și-a început activitatea în 1919 la Berlin, este unul dintre cei mai vechi producători de fabrici de asfalt de pe piața. În anii 80 Lintec a revoluționat producția de asfalt prin introducerea tamburului uscator cu site. Această nouă gama de stații a completat gama convențională. Inovația consă în faptul că cele două procese distincte ale fluxului tehnologic, încălzire și sortare agregate, au fost comasate într-un singur. Economiile de timp și combustibil astfel rezultate au făcut ca stațiile Lintec să fie preferate pe toate meridianele globului, după cele mai exigente cerințe.
 
Astăzi, avantajele instalației de asfalt Lintec pot fi sintetizate astfel: 
 
Economia de combustibil: Economia de combustibil este posibilă, în primul rând, în gama CSD, datorită uscării și sortării simultane a agregatelor. Acesta este un sistem patentat Lintec. Statiile Lintec nu au nevoie de elevator cu cupe ca celelalte statii clasice motiv pentru care, pierderea de caldura datorata transportului pe distante mari, a fost eliminata. De fapt, pe o fabrică de asfalt Lintec, agregatele fierbinți fac doar 5 minute de la locul de uscare până la locul unde sunt amestecate, în malaxor. Agregatul fierbinte beneficiază încă o dată de conservarea energiei  datorită amplasării containerului de stocare a agregatelor fierbinți în imediata vecinatate a tamburului uscător.
 
Costuri reduse de transport: fabrica de asfalt Lintec, structural vorbind, este formată din containere ISO. Aceasta înseamnă că au lungimea, lațimea și înălțimea standard ISO și că pot fi transportate, intermodal, cu costuri mici și foarte repede. Niciun container nu depășește dimensiunile standard, nu depășește greutatea standar și nu are nevoie de autorizație pentru transport agabaritic.
 
Fără fundație de beton: containerele de la baza statiei asigură o stabilitate totală a terenului. O compactare de minimum 250 kN / mp este suficientă.
 
Testare și punere în funcțiune: toată fabrica de asfalt trece mai întâi printr-o primă fază de testare și instalare la rece, în curtea fabricii, astfel încât stația de asfalt să poată funcționa normal când va ajunge la client.
 
Asamblare și demontare rapidă: o macara este necesară doar pentru o perioadă scurtă de timp. Asamblarea mecanică, similară jocului de Lego, se poate definitiva în 12h. Fabrica de asfalt este gata de productie în doar 2 săptămâni. Demontarea in vederea relocarii se face de asemenea foarte repede. Fabrica de asfalt Lintec este considerată statie mobilă. 
 
Etanșeitate: Cadrele containerelor, prin asezarea lor asigură protecție climatică totală, precum și securitatea operațiunilor de întreținere.
 
Protecția mediului: Fabrica de asfalt Lintec are un nivel redus de zgomot și emisii de praf (sub 20 mg / Nm3). De asemenea, există posibilitatea de a recicla facil până la 25% materiale. Aceasta implică un echipament opțional, izolat și el prin containere.  
 
Siguranță: Accesul la turnul statiei se face printr-o ușă de siguranță, oprind astfel persoanele neautorizate să intre în fabrica.
 
Realizări Lintec: Compania Lintec este cea care a introdus pentru prima dată în lume tehnologia cu uscator dublu și prima fabrică de asfalt încorporată vreodată, în containere ISO. Lintec este, de asemenea, cel care a proiectat și a construit prima fabrică containerizată cu uscator si site vibrante pentru piețele tradiționale și clasice. Lintec livrează peste tot în lume instalații de asfalt containerizate ISO 100%.
Mai multe informații
Producător: LINTEC
Website powered by MEM.RO