Sermac

O COMPANIE DE FAMILIE

 

SERMAC este o societate italiană fondată la Seregno (Milano) în 1989, lider în proiectarea, producția și vânzarea de pompe de beton montate pe camion și  pompe mixer , brațe staționare și  pompe de remorcă .

Experiența profesională a companiei, care operează în sectorul pompării betonului de mai bine de 30 de ani , și-a asigurat poziția pe piețele italiene și internaționale ca furnizor de frunte de echipamente pentru șantier. Astăzi, SERMAC este considerat în întreaga lume a fi cea mai modernă și semnificativă companie „MADE IN ITALY” de pe piața pompelor de beton.

Datorită unui nivel ridicat de specializare și cunoștințe tehnologice, echipamentele noastre sunt considerate de clienți extrem de solide, fiabile și ușor de utilizat. Investițiile continue în cercetare și dezvoltare au permis SERMAC să obțină rezultate excelente precum:

 • Longevitatea produsului
 • Componente de calitate superioară
 • Întreținere redusă
 • Valoare mare de revânzare pentru mașinile uzate

SERMAC lucrează îndeaproape cu clienții săi, oferind suport tehnic constant. Acest lucru permite testarea produselor direct pe șantier și asigură rezolvarea cu ușurință a problemelor de zi cu zi și oferă, de asemenea, SERMAC o mai bună înțelegere a cerințelor și nevoilor clienților.

Datorită unei rețele cuprinzătoare de vânzări și asistență în întreaga lume, SERMAC este în măsură să ofere clienților săi o gamă largă de servicii, cum ar fi consultarea unuia dintre agenții săi profesioniști pentru a-i ajuta să aleagă echipamentul cel mai potrivit pentru un anumit loc de muncă.

Personalul nostru calificat post-vânzare oferă un serviciu rapid și eficient în orice moment. Acest lucru asigură asistență globală continuă de calitate superioară în ceea ce privește: vânzări, asistență tehnică, instruire a personalului și furnizare rapidă de piese de schimb.

Urmărind „satisfacția exclusivă a clienților”, SERMAC se angajează să ofere clienților servicii personalizate și actualizate, cum ar fi: consultanță tehnică, marketing și servicii de asistență pentru clienți și asistență post-vânzare.

SERMAC , o companie de succes care crește cu tine.

Articolele 1-12 din 18

Pagină
Setați descendent
pe pagină
 1. Autopompa beton cu malaxor SERMAC TWINSTAR 4Z33
  Cere oferta
 2. Autopompa beton cu malaxor SERMAC TWINSTAR 4Z28
  Cere oferta
 3. SERMAC TWINSTAR 3Z24
  Cere oferta
 4. SERMAC TWINSTAR 3Z21
  Cere oferta
 5. SERMAC SIRIO 6RZ65-X
  Cere oferta
 6. SERMAC 6RZ65-L
  Cere oferta
 7. SERMAC 6RZ61
  Cere oferta
 8. SERMAC 6RZ56
  Cere oferta
 9. SERMAC 5RZ51
  Cere oferta
 10. Autopompa beton SERMAC 5RZ46
  Cere oferta
 11. SERMAC 5Z42
  Cere oferta
 12. SERMAC 5Z38
  Cere oferta

Articolele 1-12 din 18

Pagină
Setați descendent
pe pagină
Website powered by MEM.RO Director WEB