Dispozitiv avertizare prezență tensiune

SKU
Dispozitiv avertizare prezență tensiune
în stoc
Cere oferta
Prezentare generală

Fiți conștienți de pericolele și pericolele legate de liniile de inalta tensiune!

Acest produs inovator de siguranță oferă o sensibilitate bună, o respingere  mare a interferențelor, o gamă largă de tensiune de intrare și setări de gamă sensibilă. Acest nou dispozitiv dispune de un contor de putere a semnalului pentru a oferi operatorului o indicație a apropierii de o linie electrică detectată. 

Proiectat pentru a preveni contactul vehiculelor și utilajelor cu înălțime variabilă cu liniile electrice aeriene de înaltă tensiune.

Priviți - priviți în sus - ajutați la salvarea vieților!

 • Lucrați în siguranță la înălțime?
 • Fiți conștienți de liniile electrice aeriene sub tensiune!

Contactul accidental cu liniile electrice aeriene directe duce la accidente fatale în fiecare an și provoacă multe răni grave.

Lucrările care implică utilaje capabile să funcționeze la înălțimi variabile prezintă un risc deosebit de mare. În sectorul construcțiilor pentru cei care lucrează cu macarale montate pe camioane, platforme mobile de lucru ridicate (MEWP), stâlpi de schele, vehicule basculante, macarale și scări și în agricultură care implică combine, brațe de pulverizare, manipulatoare de materiale, vehicule basculante, manipulatoare telescopice și excavatoare Industria feroviară este, de asemenea, o zonă imensă de îngrijorare, deoarece multe accidente apar atunci când echipamentele și utilajele se ciocnesc cu cabluri aeriene de 25.000 volți.

LiveLine Defender ™ oferă un produs de siguranță inovator, fabricat în Marea Britanie, reprezentat de agențiile Sterling, conceput pentru a împiedica vehiculele și utilajele cu înălțime variabilă să intre în contact cu liniile electrice aeriene de înaltă tensiune. Oferă avertismente sonore și vizuale, o respingere mai mare a interferențelor, o gamă largă de tensiune de intrare și are setări ale gamei sensibile. Un contor de intensitate a semnalului oferă operatorului o indicație a apropierii de o linie electrică aeriană detectată.

Acesta este un sistem simplu autoinstalabil, bazat pe vehicul, cu opțiuni în cabină și montaj extern pentru toate condițiile de timp la stația de lucru a operatorului și montat în cupe.

 

Sistem de avertizare LiveLine Defender ™

Disponibil acum:

Montare în cabină cu opțiune complet portabilă

 • Antena montată magnetic sau locație fixă
 • Opțiune alimentată cu brichetă 12v cu cablu flexibil
 
 
 

Versiune pentru orice vreme pentru montaj extern

 • Poate fi montat la stația de control a operatorului
 • Poate fi montat în cosul platformei
  Instalare simplă Plug&Play
 
 
 

Alte opțiuni

 • Avertizare audio „Pericol linii aeriene” configurabil - multilingv
 • Înregistrarea telemetrică a datelor
 • Suporturi de montare
 • Serviciu de montare
Mai multe informații
Manufacturer LiveLine
Website powered by MEM.RO Director WEB