MEKA MB-C100

SKU
MEKA MB-C100
în stoc
Cere oferta
Prezentare generală

Statiile de betoane compacte MEKA sunt alcătuite din unități mai mici de echipamente de producție pre-proiectate sau pre-cablate, care sunt adesea transportate în loturi pentru a fi asamblate în sfârșit la locul unde urmează să fie utilizate. Acest lucru asigură că transportul este atât mai rapid cât și mai ușor. Acest design compact combină unele dintre avantajele de mobilitate ale instalațiilor mobile de productie beton și performanță unei statii de beton stationare.

Gama de statii de betoane compacte MEKA sunt proiectate pentru o instalare rapidă și ușoară și transport ușor.

Toate instalațiile de beton compacte MEKA sunt proiectate și construite la cele mai înalte standarde, folosind doar materiale și componente de înaltă calitate, pentru a oferi o soluție robustă și semi-mobilă pentru toate cerințele dvs. de producție de beton.

Unele dintre modelele noastre compacte sunt proiectate pentru a se încadra în containere OFT 40FT, iar unele părți sunt doar parțial pentru containere.

Ne dezvoltăm în permanență pentru a oferi soluțiile cele mai convenabile, economice și ușor de transportat pentru nevoi temporare.

MODELE MB-C100
 
Ieșire compactă de beton (amestec de 30 și 20 sec) 85-95 m³ / h
Capacitate mixer (beton compact) 2,25 m³
Tip mixer arbore dublu
Putere motor mixer 2x37 kW
Buncar agregate 2-6x20-50 m³
Alimentare agregate Rampa sau sistem de prealimentare
Transfer agregate Banda
Compresor de aer inclus, tip piston sau șurub 7,5 kW
Cantar ciment 1.250 kg
Cantar apa 700 kg
Cantar aditivi 1-4  x 20-60 kg
Transportor melcat ciment/ snec 1-4 buc D = 273mm

ELEMENTE DISTINCTIVE MEKA

Sasiul lat

Platformele de servicii de pe șasiul principal sunt dintre cele mai mari de pe piață. Cabina de control este instalată pe șasiu permițând operatorului să reacționeze imediat la diferite defecțiuni.

Precizie de cântărire ridicată

Sasiul principal greu: Sasiul principal greu reduce minim vibratiile aparute in timpul functionarii normale provenind din procesul de incarcare, functionarea malaxorului. Vibrația mai mică nu numai că mărește precizia, dar crește și viteza de cântărire care contribuie la capacitatea totală.

Buncăre de cantarire separate

Pe toate instalațiile de amestecare a betonului MEKA cântarele pentru ciment, apă, aditivi și alte materiale sunt separate de cadrul mixerului și sunt instalate pe un șasiu separat pentru a minimiza vibrațiile. Instalarea acestora direct pe cadrul mixerului transferă vibrațiile provenite de la mixer la cântare. Afectează procesul de cântărire care devine mai puțin precis și necesită mai mult timp pentru finalizare. Atât precizia, cât și viteza sunt afectate negativ.

Fiecare compartiment al compartimentului de agregate al instalației de beton K-30 este echipat o usa descărcare controlata pneumatic. Aceasta asigură o încărcare rapidă a agregatului pe banda de cantarire și dozare precisă pentru o precizie maximă.

Aproape nicio lucrare de cablare electrica nu este necesară la fața locului, deoarece toate echipamentele sunt pre-conectate la fabrica MEKA pentru a reduce timpul de instalare la fața locului. Toate piesele mecanice și electrice sunt testate pentru eventualele defecțiuni pentru a asigura calitatea și fiabilitatea.

Componente de înaltă calitate

Oferim numai piese premium de la mărci de renume la nivel mondial, cu fabricile noastre de lot din beton. Majoritatea echipamentelor pot fi găsite cu ușurință pe piețele globale. Aceasta asigură funcționarea continuă pe termen lung, cu posibilități minime de defalcări

Fundatie minima

Buncarul de agregate cu profil scăzut și șasiul principal modular echipat cu structuri speciale din oțel necesită fundație minimă și reduc costurile de investiții primare. Rame de fundație din oțel opționale sunt disponibile la cerere pentru a asigura instalarea pe suprafața plană cu ajutorul ancorelor chimice.

ECHIPAMENTE OPTIONALE

Sistem alimentare buncar agregate compact , parapeti metalici rampe, fundatii mobile din otel pentru silozurile de ciment , sisteme de incalzire/racire apa-agregate, sisteme de dozare fibre, reciclator beton , acoperire statie, etc

Mai multe informații
Producător: MEKA
Productivitate 100mc
Website powered by MEM.RO