MEKA MB-K140

SKU
MEKA MB-K140
în stoc
Cere oferta
Prezentare generală

STATII DE BETOANE STATIONARE MEKA

Statiile de beton stationare sunt adesea compuse din mixere imense cu arbori dubli, care sunt proiectate să funcționeze la capacitate maximă, eficiență și fiabilitate pentru o varietate de producție de beton la scară largă și de înaltă calitate. Echipamentele de producție staționare din beton sunt construite pentru a oferi o capacitate de producție nominală maximă, să lucreze ore întregi și sunt totuși recunoscute pentru cu o imensă flexibilitate pentru a fi utilizate pentru mai multe proiecte - în special proiecte masive de infrastructură și prefabricate din beton.

MODELE MB-135W
 
Ieșire compactă de beton (amestec de 30 și 20 sec) 136-153 m³ / h
Capacitate mixer (beton compact) 3,33 m³
Tip mixer Arbore dublu
Putere motor mixer 2x55 kW
Buncar agregate 4-8x20-75 m³
Alimentare agregate Rampa sau sistemul de prealimentare
Transfer agregate Banda
Compresor de aer inclus, tip piston sau șurub 7,5 kW
Cantar ciment 1.750 kg
Cantar apa 1000 kg
Cantar aditivi 1-4 x 20-60 kg
Transportor melcat ciment/ snec 1-4 buc D = 273mm

ELEMENTE DISTINCTIVE MEKA

Șasiu principal larg

Platformele de servicii de pe șasiul principal sunt dintre cele mai mari de pe piață. Cabina de control poate fi instalată pe șasiu permițând operatorului să reacționeze imediat la diferite defecțiuni.

Precizie de cântărire ridicată

Sasiul principal greu: Sasiul principal greu reduce minim vibratiile aparute in timpul functionarii normale provenind din procesul de incarcare, functionarea malaxorului.etc. Vibrarea mai mică nu numai că mărește precizia, dar crește și viteza de cântărire care contribuie la capacitatea totală.

Buncăre de cântărire separate: pe toate instalațiile de amestecare a betonului MEKA cantarele pentru ciment, apă, aditivi și alte materiale sunt separate de rama mixerului și sunt instalate pe un șasiu separat pentru a minimiza vibrațiile. Instalarea acestora direct pe cadrul mixerului transferă vibrațiile provenite de la mixer la cântare. Afectează procesul de cântărire care devine mai puțin precis și necesită mai mult timp pentru finalizare. Atât precizia, cât și viteza sunt afectate negativ.

Proiectare multi-celule: cântarul de ciment și de apă este echipat cu 2 celule de încărcare pentru a optimiza distribuția sarcinii și pentru a maximiza precizia. Pe de altă parte, conexiunile cardan permit mișcarea liberă și împiedică defecțiunea sarcinii și altei conexiuni. MEKA nu instalează niciodată buncărele de cântărire pe mixere.

Sistem de ridicare SKIP cu dublu lanț (WS)

Toate sistemele de ridicare MEKA sunt proiectate cu două funii separate și o conexiune flexibilă la salt. Această aplicație crește durata de viață a sufelor de tractiune skipr, reduce riscurile de avarie și permite un plus de siguranță pentru personalul care lucrează.

Sistem de siguranță la ridicare (WS)

Toate sistemele de ridicare a salturilor MEKA sunt echipate cu mecanisme de control a tensiunii de frânghie. Comutatorul declanșează o alarmă dacă frânghia nu este suficient de tensionată sau una dintre cabluri eșuează. Acest mecanism previne căderea săriturilor și permite o funcționare mai sigură.

Porți de descărcare independente agregate

Fiecare compartiment al compartimentului agregat al instalației de beton este echipat cu două porți de descărcare controlate pneumatic. Aceasta asigură o încărcare rapidă a agregatului pe centura de cântărire și dozare precisă / jogging pentru o precizie maximă.

Complet pre-cablata și testata la fabrică

Aproape nicio lucrare de cablu nu este necesară la fața locului, deoarece toate echipamentele sunt pre-conectate la fabrica MEKA pentru a reduce timpul de instalare la fața locului. Toate componentele mecanice și electrice sunt testate pentru eventualele defecțiuni pentru a asigura calitatea și fiabilitatea.

Componente de înaltă calitate

Oferim numai piese premium de la branduri cunoscute la nivel mondial cu fabricile noastre de lot din beton. Majoritatea echipamentelor pot fi găsite cu ușurință pe piețele globale. Aceasta asigură funcționarea continuă pe termen lung, cu posibilități minime de întreruperi.

ECHIPAMENTE OPTIONALE

Sistem alimentare buncar agregate compact , parapeti metalici rampe, fundatii mobile din otel pentru silozurile de ciment , sisteme de incalzire/racire apa-agregate, sisteme de dozare fibre, reciclator beton , acoperire statie, etc

Mai multe informații
Producător: MEKA
Productivitate 140mc
Website powered by MEM.RO