MEKA MB-60M

SKU
MEKA MB-60M-1
în stoc
Cere oferta
Prezentare generală

Statiile mobile de beton sunt produsul unei lucrări sofisticate de inginerie. Toate unitățile sunt proiectate pentru a fi instalat intr-un spatiu foarte ingust. De asemenea, acestea sunt preferate de companiile producatoare de beton mixt pentru proiecte majore de construcții cărora le furnizează beton, prin crearea unei fabrici mobile de beton în zona unui proiect care să producă beton doar pentru acel proiect.

CARE SUNT AVANTAJELE UNEI STATII DE BETOANE MOBILE?

1- Mai ușor de transportat. Unitatea principală a unei uzine mobile de beton poate fi transportată de un tractor camion.

2- Instalare mai rapidă și mai ușoară, demontare și translocare. Flexibilitate.

3- Mai puțin spațiu de instalare. Instalabil în zona proiectului.

4- Cerințe de fundație mai puțin concrete. Instalabil pe o podea plată din beton.

5- Permisiunea de instalare mai ușoară. În unele cazuri, nu este necesară permisiunea.

 

MODEL MB-60M
 
Livrare beton compactat (mix 30 si 20 sec) 54-63 m³/h
Capacitate Mixer (Beton compactat) 1,0 m³
Tip malaxor Un arbore/TwinShaft/Planetar
Putere Motor Malaxor 2x18,5 kW
Vuncar Agregate 4x10 m³
Incarcare Buncar Agregate Rampa sau Sistem Pre-Incarcare
Cantar Agregate/Banda Transfer 800x13.710 mm
Compresor Aer Inclus, tip Pistonr Sau Surub 5,5 kW
Cantar Ciment 500 kg
Cantar apa 200 kg
Cantar aditiv 1 or 2 x 20-40 kg
Transportor Melcat / Snec 1-4 pcs D=219mm
Lungime 16.960 mm
Inaltime 4.340 mm
Latime 3.100 mm

ELEMENTE DISTINCTIVE MEKA

Sistem de transport al agregatelor

Cu banda Chevron si perii de curățare cu acționare electrica

Tăvi de colectare agregate

Ceea ce a mai rămas după ce sistemul de curățare, este colectat de tăvi de colectare care descarcă tot materialul vărsat într-un singur loc. Toate instalațiile de dozare mobile din beton MEKA sunt echipate cu tăvi de colectare agregate care ajută la păstrarea curățeniei platformei și a zonei din jurul benzii transportoare.

Precizie de cântărire ridicată

Sașiul principal greu: Sașiul principal greu minimizează vibrațiile apărute in timpul funcționarii normale provenind din procesul de încărcare, funcționarea benzii si malaxare. Vibrația mai mică nu numai că mărește precizia, dar crește și viteza de cântărire care contribuie la capacitatea totală.

Buncăre de cântărire separate

Pe toate instalațiile de amestecare a betonului MEKA, cantarele pentru ciment, apă, aditivi și alte materiale sunt separate de rama mixerului și sunt instalate pe un șasiu separat pentru a minimiza vibrațiile. Instalarea acestora direct pe cadrul mixerului transferă vibrațiile provenite de la mixer la cântare. Afectează procesul de cântărire care devine mai puțin precis și necesită mai mult timp pentru finalizare. Atât precizia, cât și viteza sunt afectate negativ.

Design multi-celule

Cântarul de ciment și de apă este echipat cu 2 celule de încărcare pentru a optimiza distribuția sarcinii și pentru a maximiza precizia. Pe de altă parte, conexiunile cardan permit mișcarea liberă și împiedică defecțiunea sarcinii și altei conexiuni. MEKA nu instalează niciodată buncărele de cântărire pe mixere.

Nu există suporti frontali

Datorită proiectării șasiului greu, niciuna dintre instalațiile de dozare mobile din beton MEKA nu necesită suport frontal. Lipsa supuraților frontali nu reduce doar timpul de instalare, ci oferă și caracteristici utile de funcționare, ceea ce permite auto-malaxorului să se apropie din 3 puncte (180 de grade) și să se deplaseze. Această caracteristică este foarte utilă pentru condițiile stricte și înguste ale site-ului.

Lățime suficientă a benzii transportoare si de cântărire

Mulți dintre concurenți folosesc benzi de transfer mai restrânse pentru a reduce costurile. Această aplicație crește timpul de transfer total, ceea ce înseamnăă o capacitate totală mai mică. MB-60M și MB-100M sunt echipate cu covor de cauciuc de 800 mm și respectiv 1000 mm pentru a maximiza capacitatea menționată.

Componente de înaltă calitate

Oferim numai piese premium de la branduri cunoscute la nivel mondial. Majoritatea echipamentelor pot fi găsite cu ușurință pe piețele globale. Aceasta asigură funcționarea continuă pe termen lung, cu posibilități minime de întreruperi.

Întreținere ușoară

O gamă largă de platforme de service de pe șasiul mixerului și platformele de service de la cântărire permit o întreținere sigură și ușoară, ceea ce este foarte important din perspectiva securității muncii si efectuării operațiilor de mentenanța si întreținere.

Stațiile de beton MEKA Mobile sunt pre-conectate d.p.d.v. mecanic si electric, pentru a asigura instalarea rapidă la fața locului. În mod obișnuit, o instalație de dozare mobilă beton standard poate fi instalată în 1-2 zile.

Fundații minime

Datorită designului axat pe mobilitate, instalațiile mobile Meka nu necesită nici o fundație sau o fundație minimă pentru a minimiza costurile operaționale pentru site-urile temporare.

TIMP NECESAR PENTRU INSTALARE SI PUNERE IN FUNCTIUNE FOARTE REDUS

Cablurile electrice, conductele de apă si sistemul pneumatic sunt în general instalate în timpul producției din fabrică. Acest lucru permite economisirea timpului considerabil la locul instalării și scurtează timpul de instalare al instalației mobile. O instalație de beton staționar cu capacitate medie poate fi instalată în 14-21 de zile, în timp ce instalația mobilă de beton poate fi instalată în 5-7 zile.

Un strat subțire și plat de beton este de obicei suficient pentru uzinele mobile de beton. Nu este nevoie de fundații din beton cu o anumită înălțime, așa cum este necesar pentru statiile de beton staționare. Aceasta oferă utilizatorului un avantaj semnificativ în ceea ce privește costurile de fundare ale betonului care ar trebui suportate pentru fiecare instalație.

Instalațiile mobile de beton sunt echipate cu sisteme de cântărire și buncăre de cântărire de mare precizie. Toate procesele de producție a betonului se desfășoară prin intermediul unui sistem de control automat și complet computerizat. Cu un software de producție de beton bazat pe SCADA, betonul poate fi produs în conformitate cu rețeta de beton și toți parametrii pot fi controlați și înregistrați. Malaxoarele de beton cu o precizie de cântărire ridicată și tehnologie înaltă afectează direct calitatea betonului.

Mobilitate maxima

Datorită structurii rigide a instalației de beton MB-60M cu 2 seturi complete de șnec-uri, filtre și alte echipamente pentru siloz, pot fi transportate cu ajutorul unui singur camion cu remorcă. Toate instalațiile de dozare mobile MEKA sunt echipate cu două axe pentru a asigura o bună distribuție a greutății.

ECHIPAMENTE OPTIONALE

Sistem alimentare buncar agregate compact , parapeti metalici rampe, fundatii mobile din otel pentru silozurile de ciment , sisteme de incalzire/racire apa-agregate, sisteme de dozare fibre, reciclator beton , acoperire statie, etc

 

Mai multe informații
Producător: MEKA
Productivitate 60mc
Website powered by MEM.RO