FMGru LK

SKU
FMGru LK
în stoc
Cere oferta
Prezentare generală

LK : macara topless cu inclinare a bratului cu cilindru hidraulic, concepută pentru cele mai aglomerate șantiere de construcții, în primul rând în țările anglo-saxone, americane și din Orientul Mijlociu.

Noul FM 2052 LK a fost prezentat oficial la expoziția BAUMA 2019 desfășurată la München. .

Bratul macaralei poate atinge aproape poziția verticală: unghiul său de 85 de grade este atins în mai puțin de 2 minute, raza de scoatere din funcțiune este de 11,3 metri cu lungimea maximă a bratului.

Lungimea brațului de 52 de metri, are o sarcină maximă la varf de 2 tone și o sarcină maximă de 10 tone in doua fire.

Avantajele macaralei FM 2052 LK sunt:

RAZA DE LUCRU REDUSA

Spațiul necesar pentru funcționarea sa este potrivit pentru șantierele restricționate și aglomerate. Macaraua poate fi într-adevăr poziționată mai aproape de clădire și / sau alte macarale pentru a optimiza eficiența ridicării la șantier.

MAI PUTERNIC ȘI PRECIS

Motorul de 37 Kw permite brațului să atingă poziția verticală în numai 1,6 minute. Mai mult, operatorul decide când sunt necesare mișcări rapide sau un control precis al sarcinii: tehnologia hidraulică oferă într-adevăr miscari line pentru o manipulare extrem de precisă a sarcinii, iar instalarea unui control de detectare a sarcinii ajustează automat viteza de miscare comparativ cu sarcina. Vitezele de lucru pot fi personalizate pentru fiecare șantier in parte.

SISTEM DE ROTIRE ÎMBUNĂTĂȚIT

Acesta permite operatorului să selecteze între 3 intervale de viteză direct de pe ecranul tactil.

TROLIU RIDICARE

Operatorul poate alege între 2 intervale de viteză și are posibilitatea de a selecta viteza super-redusă. Mai mult, acest sistem permite optimizarea vitezelor de ridicare în funcție de sarcini.

CABINA OPERATORULUI

Noua cabină LUXURY este studiată corespunzător pentru a îmbunătăți vizibilitatea și vedereade ansamblu generală a operatorului: el poate urmări vizual cârligul în fiecare poziție. Cabina este echipată cu toate optiunile de confort: aer condiționat și sistem de încălzire, scaun ergonomic, radio, etc. Mai mult, pe acest model de macara este instalat un sistem de siguranță avansat și unic, evitând contactul / prăbușirea sarcinii cu cabina / operatorul (întrerupător de limită suplimentar).

DISPOZITIVE DE SIGURANȚĂ FIABILE

Dispozitive de siguranță îmbunătățite și fiabile, cu prezența senzorilor redundanți duali.

CONTROLUL DEDICAT AL TEMPERATURII ULEIULUI

Este instalat un control dedicat al temperaturii uleiului al unității de inclinare a bratului, indiferent de temperaturile de la locul de muncă: acest model poate funcționa într-adevăr atât în ​​medii calde cât și reci.

PIESE DE SCHIMB INTERSCHIMBABILE

Piese de schimb interschimbabile cu alte macarale turn FM: multe componente, cum ar fi trolii, cârlige, angrenaje sunt comune multor alte modele de macarale turn FM, reducând stocurile de piese de schimb.

ERECȚIE UȘOARĂ ȘI MAI RAPIDĂ

Montare mai rapidă și mai ușoară datorită unităților preasamblate: secțiunea hidraulică completă cu angrenaj și structură este pre-montată dintr-o singură bucată. Contra-brațul complet și brațul sunt asamblate rapid pe sol și poziționate pe macara ca o singură unitate. Macaraua poate fi, de asemenea, secționabilă în diferite unități pentru a fi montate și demontate cu macarale mobile mici, în funcție de nevoile locului de muncă.

TRANSPORT UȘOR ȘI SIGUR

Transportul este optimizat: deoarece preasamblările principale sunt finalizate la sediul nostru, transportul este foarte ușor. Întreaga macara este concepută și proiectată corespunzător pentru transportul în containere sau pe remorci. Pentru examble, dimensiunile compacte ale contra-brațului, ale unității complete de rotație și ale brațului total pot permite transportul acestuia pe patru containere sau patru camioane.

model height [m] height [m] jib [m] max capacity [kg] tip load [m] data sheet
2052 LK SN 2050 - 52 SK 1700 - 36.4 52 5000 / 10000 2160 download
 
 
Mai multe informații
Producător: FMGru
Website powered by MEM.RO