Macarale

Înființată în 1920, ca o companie de familie, FMGru se află în cea mai mare zonă industrială din nordul Italiei. În anii '50, când economia agricolă s-a transformat în economie industrială, FMGru lucra deja în sectorul de construcții sudate și structuri metalice: poduri rutiere, matrițe de prefabricare, mașini agricole, stâlpi pentru a transmite electricitate, prese și o gamă apreciabilă de furcă ascensoare.

Producția de macarale turn a început în anul 1963, când compania și-a investit toate resursele financiare și umane în această activitate, având ca obiectiv cel mai înalt nivel de specializare în domeniul echipamentelor de ridicat.

În prezent FMGru este o companie lider în producția de macarale turn și, datorită unei planificări și utilizări atente a celor mai inovatoare tehnologii, este capabil să rezolve orice problemă privind ridicarea greutatilor pe șantierele moderne din zilele noastre.

Aptitudinile noastre sunt :

ASISTENȚĂ CLIENTULUI: sprijinim clienții noștri în rezolvarea problemelor legate de utilizarea macararelor

CURSURI DE FORMARE PERIODICĂ pentru operatorii de macara, tehnicieni și electricieni.

TRANSPORT ușor: fezabilitate ușoară și sigură în containere, remorci și camioane pentru economisirea costurilor

SECURITATE: toate materiile prime utilizate sunt testate de către profesioniștii noștri. Macarale noastre respectă regulile și legislațiile internaționale și procedurile de testare stricte și minuțioase. În acest fel, putem asigura o funcționare înaltă a fiecărei macarale, împreună cu securitatea operatorului și inspecția ușoară a acesteia

 

5 Articole

Setați descendent
pe pagină
 1. FMGru LK
  Cere oferta
 2. FMGru TLX
  Cere oferta
 3. FMGru TCK
  Cere oferta
 4. FMGru RBI-FA
  Cere oferta
 5. FMGru RBI macarale auto-montante
  Cere oferta

5 Articole

Setați descendent
pe pagină
Website powered by MEM.RO