MEKA

MEKA ,, Alegerea Profesionistilor ''

MEKA - 33 DE ANI ÎN INDUSTRIA PRODUCȚIEI DE AGRATE ȘI A BETONULUI

Cu peste 3.500 de unități în peste 75 de țări de pe 5 continente, Meka contribuie la construcția unei lumi mai bune.

MEKA are o istorie mândră ce deserveste industria de agregate si beton din anul 1987. Cu o gamă de echipamente de concasare/sortare și statii de betoane rezistente și fiabile, inginerii MEKA oferta soluții pentru a răspunde nevoilor reale ale operatorilor într-o mare varietate de aplicații și medii. MEKA nu furnizeza doar utilaje, MEKA creează soluții. Fiecare uzină de beton MEKA sau o unitate de concasare și sortare este rezultatul a 33 de ani de dedicare deplină. Prin urmare, există cunoștințe și grija în fiecare detaliu.

CEEA CE OFERIM

În linia MEKA de produse si solutii pentru industria betonului, fabricăm statii de betoane fixe, mobile, compacte și de tip container, soluții pentru aplicații de beton rutier, RCC și prefabricate, împreună cu sisteme de reciclare și echipamente pentru dozare de fibre. Soluțiile unice pot fi proiectate în funcție de nevoile clienților.

În linia MEKA de produse si solutii de concasare și sortare, oferim o gamă largă de alimentatoare, concasoare, ciururi și sisteme de spălare care pot fi proiectate în conformitate cu cerințele clientului individual. Construite la cea mai înaltă calitate folosind cele mai noi tehnologii, oferim instalații complete, precum și unități de înlocuire care se integrează perfect în instalațiile existente.

REFERINTE FORTE

CONSTRUITE SA DUREZE

Durabilitatea nu este doar un alt aspect al calității MEKA, ci o filozofie a producției de la începutul MEKA. MEKA s-a dovedit a fi extrem de fiabilă în condiții de natură dură, temperaturi extreme, funcționare continuă îndelungată, stres dinamic ridicat și sarcini mari. Prin urmare, Meka este unul dintre furnizorii preferați pentru liderii mondiali din industria construcțiilor și a cimentului, cum ar fi Hochtief, Fluor, Enka, Strabag, LafargeHolcim, Cemex și Heidelberg Ciment, iar brandul MEKA este cunoscut a fi „alegerea profesioniștilor” din întreaga lume.

TEHNOLOGIE DE FABRICARE

MEKA a investit întotdeauna în fabricile și resursele sale de muncă pentru a crește siguranța personalului, pentru a crește calitatea și capacitatea de producție, pentru a evalua noi produse și pentru a fabrica modele personalizate pentru a răspunde cererilor de pe piață.

CALITATE PREMIUM PARTI COMPONENTE

Calitatea produsului final este determinată de multe aspecte, componente și procese. Atingerea de înaltă calitate prin îmbunătățirea unei singure părți a produsului nu este posibilă, deoarece lanțul este la fel de puternic ca veriga sa cea mai slabă. Componentele și piesele mici joacă un rol important și necesită o selecție corectă și un control strict al intrării.

Articolele 1-12 din 14

Pagină
Setați descendent
pe pagină
 1. MEKA MB-60M
  Cere oferta
 2. MEKA MB-100M
  Cere oferta
 3. MEKA MB-200W
  Cere oferta
 4. Stație betoaneMEKA MB-K140
  Cere oferta
 5. Stație betoane MEKA MB-135W
  Cere oferta
 6. Statie betoane MEKA MB-K110
  Cere oferta
 7. Statie betoane MEKA MB-100W/WS
  Cere oferta
 8. Statie betoane MEKA MB-60W/WS
  Cere oferta
 9. Statie betoane MEKA MB-30WS
  Cere oferta
 10. Statie betoane MEKA MB-C120
  Cere oferta
 11. MEKA MB-C100
  Cere oferta
 12. Statie betoane MEKA MB-C60
  Cere oferta

Articolele 1-12 din 14

Pagină
Setați descendent
pe pagină
Website powered by MEM.RO Director WEB